Navigation Menu+

CES 2015 – a második nap

Posted on jan 8, 2015 by in Mindenmás | 0 comments

intel

A második nap sem volt kevésbé izgalmas a Consumer Electronics Show-n. Elérkezett az okosmosógépek és hűtőszekrények kora!

 

Az LG nagyon merész ötletekkel rukkolt elő az idei CES-en. A gyönyörű LG G Flex (már kétszer hívtam gyönyörűnek, az LG igazán küldhetne egy tesztmodellt) után az LG bejelentette a legújabb mosógépét és hűtőszekrényét. Beszélgessünk róluk egy kicsit. Meg egy PC-ről ami tényleg elfér a zsebemben.

Az LG Twin Wash okosmosógép „okos” része annyiból merül ki, hogy van benne egy wifi antenna és egy bluetooth, amivel a telefonunkon értesít ha kész a mosás, vagy megnézhetjük, hogy valaki a házban használja-e épp a készüléket. Ami sokkal érdekesebb, hogy két adag ruhát tudunk vele külön térben egyszerre mosni, így ugyanannyi idő alatt moshatjuk ki a színes és fehér ruháinkat. Tulajdonképpen olyan, mintha két mosógépünk lenne, de kisebb, kompaktabb, szebb, és menőbb. Egyedülálló fiatal srácként is simán dicsekednék a lányoknak azzal, hogy milyen menő mosógépem van.

Az LG legújabb hűtőszekrényének „okos” funkciói kb. Ugyanabból merülnek ki, mint a legújabb mosógépének. Megmondja, hogy hány fok van a hűtőben, mennyire van tele, nyitva van-e az ajtó, megromlott-e valami. Az érdekes része, hogy kétrétegű, ezért a fontosabb dolgokat a külső rétegben tarthatjuk, és elvileg így sokkal több dolog fér el a frigóban. Én nem értem, hogy és miért, de mindenképp menőn néz ki.

A Verge videója az új Lg termékekről itt megnézhető

A legérdekesebb dolog viszont egyértelműen az Intel HDMI Stick-számítógépe, az Intel Compute Stick. Ezzel a termékkel bármilyen tévét, monitort, videoprojektort egy windows számítógéppé alakíthatunk úgy, hogy az egész elfér a zsebünkben. Emellett az intel azt ígéri, hogy az Intel Compute Stick nevetségesen olcsó lesz ahhoz képest, amit tud. (az olcsó 89, a drága 149 dolcsi)

A mobilegeeks hands-onját itt találjátok
Ha nagyon rákattantatok a CES-re, megnézhetitek a Cnet 8 órás (!!!) helyszíni coverage-ét az eseményről itt

 

Ha meg nincs erre időtök, akkor nézzetek rá holnap este is az alaplapra a Consumer Electronics Show harmadik napjának beszámolójáért!

Forrás: az egész internet. Mindenki erről beszél, komolyan.

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>